Haluatko työskennellä SPR-Kirppiksellä?


Meillä opit kaupan alan perusteita ja myymälän ylläpitoa. Lisäksi opit meillä varastoinnin ja logistiikan perusteita. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, kuten lahjoitustavaran vastaanottoa ja lajittelua, tuotteiden myyntikuntoon valmistelua ja hinnoittelua, esillepanoa, kassatyötä, asiakaspalvelua, siistimistä ja kuljetustehtäviä.

Jos olet työttömänä oikeutettu korkeimpaan korotettuun palkkatukeen, sinulla on mahdollisuus hakea töitä SPR-Kirppikseltä.

Voit ottaa yhteyttä haluaamaasi kirppikseen sähköpostilla, voit tietenkin myös poiketa paikan päällä tiedustelemassa työtilannetta. Yhteystietomme löydät Yhteystiedot-otsikon alta.

Asenteella ammattiin-projekti 2014-

Keski-Suomen SPR-Kirppiksillä on käynnissä Ely-keskuksen rahoittama 3-vuotinen projekti, jonka tehtävänä on auttaa löytämään oma polku työelämässä.

Yksi tärkeimmistä työtehtävistä on oman työtulevaisuuden suunnittelu. Me autamme sinua päivittämään työnhakuun liittyvät paperit ja ehkä jopa löytämään oman alasi. Lisäksi valmennamme työntekijöitä onnistumaan työhaastatteluissa.

Meillä kaupan alan ammattilaiset valmentavat työntekijöitä kaupan alan tehtävissä ja antavat ohjausta käytännön läheisien koulutuksien avulla. Lisäksi pyrimme järjestämään EA-koulutuksia ja erilaisia lupakorttikoulutuksia tarpeen mukaan. Meillä on mahdollista suorittaa erilaisia osatutkintoja tai kokonaisia tutkintoja esim. logistiikan ja myynnin aloilla. Merkonomin oppisopimuskoulutus on myös mahdollinen kouluttautumisen väylä.

Selvitämme koko ajan uusia mahdollisuuksia suorittaa eri tutkintojen osioita eli ota rohkeasti yhteyttä ja kysy mahdollisuuksistasi. 

Mari Moilanen/040 1785375.