Toimintaperiaate


toimintaperiaate1SPR-Kirppikset erottuvat hyvällä tavalla. Pyrimme tekemään kirppiksistämme viihtyisiä myymälöitä, missä tavara on esillä kuten missä tahansa myymälässä. Me tarjoamme tavara-elämyksiä asiakkaillemme ja pyrimme takaamaan hyvän tavaralaadun.

Me pyrimme työympäristöllämme ja toiminnallamme antamaan työntekijöillemme hyvät eväät ja mahdollisuudet työllistyä esim. kaupan alalle. Joillekin työntekijöille SPR-Kirppis on ensimmäinen kaupan alan ja asiakaspalvelun työpaikka ja pyydämmekin asiakkailtamme ymmärrystä tähän valmentavaan työhön.

Me tarjoamme mielekästä työtä ja kokemusta pitkään työttöminä olleille tai uraansa aloittaville nuorille tai vaikka eläkepäiviä lähestyville. Annamme turvallisen ympäristön työnteolle, missä on tilaa omille onnistumisille ja kehittymiselle. Ks. lisää osiosta Haluatko työskennellä SPR-Kirppiksellä.

toimintaperiaate2Tuottomme käytetään toiminnan rahoittamiseen sekä auttamis- ja vapaaehtoistyön tukemiseen, joka tarkoittaa esimerkiksi SPR:n paikallisosastojen tukemista. Osastojen toimintaa ovat esim. ystävä- ja ensiaputoiminta, ensiapu-kurssit, SPR Terveyspiste, vankilavierailutoiminta ja erilaiset kerhot kaikenikäisille unohtamatta monikulttuurisuus-toimintaa. Lisäksi meiltä lähtee vuosittain vaateapua kansainväliseen katastrofiapuun.

SPR-Kirppiksillä pyritään noudattamaan SPR:n tärkeimpiä teesejä:
tasavertaisuus, inhimillisyys ja puolueettomuus.